Okul öncesi dönem insanın gelişiminin hızlı olduğu ve birçok şeyi öğrendiği dönemdir. Bu dönemde çocukların bilinçli ve özenli bir eğitim sürecinden geçirilerek gelişim her alandan desteklenmelidir. Çocuklarımızın kişisel, eğitsel ve sosyal olarak gelişimlerine destek olabilmek için rehberlik çalışmalarına önem vermekteyiz. Okulumuzdaki rehberlik hizmetleri her öğrenciyi kapsamaktadır. Rehberlik hizmeti almak için öğrencinin problem yaşaması gerekmez. Bireyi her yönü ile tanıma anlayışımızdan dolayı çocukların yaşlarına uygun olacak şekilde çeşitli çocuk değerlendirme testleri uygulanmaktadır. Anaokulumuzda Psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi olarak çalışmalarımızı öğrenci- veli ve öğretmenlere yönelik olacak şekilde 3 temel başlık altında yürütmekteyiz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!